• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Today on Cookbook Look, Eden Grinshpan makes a Spicy Chickpea Crunch Salad from her book Tahini Baby скачать в хорошем качестве

Today on Cookbook Look, Eden Grinshpan makes a Spicy Chickpea Crunch Salad from her book Tahini Baby 5 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Today on Cookbook Look, Eden Grinshpan makes a Spicy Chickpea Crunch Salad from her book Tahini Baby
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Today on Cookbook Look, Eden Grinshpan makes a Spicy Chickpea Crunch Salad from her book Tahini Baby в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Today on Cookbook Look, Eden Grinshpan makes a Spicy Chickpea Crunch Salad from her book Tahini Baby или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Today on Cookbook Look, Eden Grinshpan makes a Spicy Chickpea Crunch Salad from her book Tahini Baby в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Today on Cookbook Look, Eden Grinshpan makes a Spicy Chickpea Crunch Salad from her book Tahini Baby

FOR THE CRISPY CHICKPEAS 1 (15-ounce) can chickpeas, drained, rinsed, and dried well 2 tablespoons extra-virgin olive oil 2 teaspoons paprika 1 teaspoon ground cumin 1⁄2 teaspoon kosher salt 1⁄4 teaspoon Aleppo pepper or red chile flakes FOR THE DRESSING 1⁄2 cup extra virgin olive oil 1 medium shallot, minced 2 tablespoons pomegranate molasses 1 tablespoon red wine vinegar 1 teaspoon ground sumac 1 teaspoon kosher salt 1⁄2 teaspoon freshly ground black pepper FOR THE SALAD 2 large carrots (orange or rainbow), sliced into thin coins 1 large Persian cucumber, sliced into thin rounds 5 radishes, thinly sliced 1⁄2 medium red onion, thinly sliced 1 cup pomegranate seeds 1⁄2 cup fresh flat-leaf parsley leaves, roughly chopped 1⁄2 cup fresh dill, roughly chopped 1⁄2 cup fresh mint leaves, roughly chopped 1. Preheat the oven to 425 2. Make the crispy chickpeas In a medium bowl, toss the chickpeas with the olive oil, paprika, cumin, salt, and Aleppo. Spread the chickpeas in a single layer on a baking sheet and roast for 25 to 30 minutes, until they are golden and very crispy. Set aside to cool. 3. While the chickpeas crisp, make the dressing: In a medium bowl, whisk together the olive oil, shallot, pomegranate molasses, vinegar, sumac, salt, and pepper. Adjust the seasoning with more salt, if needed. 4. Make the salad: In a serving bowl, combine about three-quarters of the crispy chickpeas with the carrots, cucumber, radishes, onion, and pomegranate seeds. Add about three-quarters of the parsley, dill, and mint and toss to combine. 5. Drizzle with the dressing and finish with the remaining herbs and crispy chickpeas.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5