У нас вы можете посмотреть бесплатно Elea PEF Advantage for freeze-drying или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
PEF can dramatically improve the quality of freeze-dried products, capturing more of the natural shape, flavour, aroma and colour of the fresh produce. PEF induces electroporation which opens cell membranes in the treated product. This increases the internal diffusion resulting in improved mass transfer. *Better shape retention - PEF treatment leads to a higher quality product with increased form stability and less shrinkage. *Retain more flavour, aroma and colour - Shorter drying times and better process control enabled by PEF mean that the raw product retains more of its original colour, shape and flavour. *Potential energy savings, increase capacity & reduce process time - The production process becomes more sustainable with shorter process times, providing energy savings and an increase in capacity *Better rehydration - Better shape preservation with PEF treatment produces a more open product structure, enhancing rehydration.