У нас вы можете посмотреть бесплатно Cherry Blossom Mont Blanc Tart Recipe 🌸 Cherry Blossom Dessert или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
⭐Ingredient⭐ Tart Dough 80g of unsalted butter, 34g of sugar, 34g of eggs, 163g of cake flour, 7g of red yeast rice powder, 1g of salt Almond Cream 60g of unsalted butter, 60g of sugar, 1g of salt, 50g of egg, 60g of almond powder, 5g of vanilla extract Cherry Filling 3g of powdered gelatin, 15g of water, 130g of cherries (after trimming), 33g of sugar, 10g of lemon juice Braised Chestnut 250g of steamed chestnuts, 100g of sugar, 1g of salt, 100g of water White Chocolate Cream 3g of powdered gelatin, 15g of water, 4g of vanilla extract, 75g of white couverture chocolate, 100g of fresh cream (A), 200g of fresh cream (B) Matcha Cake Sheet 100g of eggs, 3g of vanilla extract, 67g of sugar, a pinch of salt, 13g of unsalted butter, 50g of cake flour, 5g of matcha powder Matcha Syrup 40g of water, 2g of matcha, 8g of sugar Strawberry Bean Paste Cream 600g of white bean paste, 100g of unsalted butter, 11g of strawberry powder, 5g of vanilla extract, food coloring (red) Decoration ganache cream, powdered sugar, red tart powder, pickled cherry blossoms [Baking Time] Tart Shells: 160℃ 12 min, 3 min Almond Cream: 160℃ 15 min Cake Sheet: 170℃ 13 min [Pan Size] 7 x 2 (Ø x H) cm ──────────── 0:00 Intro 0:40 Cherry Filling 1:26 Braised Chestnut 2:01 Ganache Cream Mixing 2:29 Tart dough 3:22 Tartshell Shaping 4:41 Almond Cream 5:19 Baking 5:58 Matcha Cake Sheet 7:41 Matcha Syrup 7:58 Ganache cream Whipping 8:25 Assembly 9:17 Strawberry Bean Paste Cream 10:55 Decoration 11:32 Cutting