У нас вы можете посмотреть бесплатно Cottage cheese casserole "Only 3"! Easy to remember recipe! Juicy and soft cottage cheese casserole! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Cottage cheese casserole "Only 3"! Easy to remember recipe! Juicy and soft cottage cheese casserole! ***************************************** ☝ Video subtitles are available in different languages. Please select a language in YouTube settings. To prepare a soft and juicy cottage cheese casserole: Curd - 600 g Large egg - 3 pcs. Salt - a pinch Sugar - 3 tbsp. l. Sour cream - 3 tablespoons with a big hill Semolina - 3 tablespoons Lemon zest, vanilla sugar - optional Raisins - 3 tbsp with slide (optional) 1. Pour boiling water over raisins and leave for 5-10 minutes. Drain the water and dry the raisins with paper towels. 2. Divide the eggs into whites and yolks. 3. Add a pinch of salt, sugar, vanilla sugar, sour cream, semolina, yolks to the cottage cheese. Blend with a blender for 5 minutes until completely smooth. 4. Add raisins, mix. 5. Add lemon zest. 6. Beat the whites until fluffy and mix with the curd mass. 7. Lubricate the mold with butter. Transfer the curd mass into the form. 8. Bake for 30-45 minutes at 180 degrees.