У нас вы можете посмотреть бесплатно Is this the best blue cheese ever? 🧀🤯 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
For centuries, blue-cheese-makers used the same old strains of Penicillium roqueforti, which is why most blues taste alike. But now, innovators are exploring a vast new “fermentation space,” crafting cheeses with never-before-seen flavours and textures by tweaking the microbes that make them. These cheeses are part of a wider revolution in food production dubbed fermentation 2.0. Tap the link in bio to learn more about the exceptionally tasty new fermented foods being cooked up in the lab https://www.newscientist.com/article/...