У нас вы можете посмотреть бесплатно Chocolate Macarons - the BEST recipe (Swiss Method) или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This is one of my most popular macaron recipes on the blog! These Chocolate Macarons are made with the Swiss Method, and are filled with a Rich Chocolate Buttercream! Ingredients Chocolate Macaron Shells 100 grams egg whites (about 3 egg whites, 3.5 oz) 100 grams white sugar (3.5 oz) 96 grams almond flour (3.4 oz) 75 grams powdered sugar (2.64 oz) 14 grams cocoa powder (0.8 oz) Food coloring a few drops of brown, optional for color Rich Chocolate Buttercream 5 tablespoons unsalted butter (70 grams) 1/3 cup cocoa powder (40 grams) 2 3/4 cup powdered sugar (343 grams) 1/2 teaspoon vanilla extract 2-4 tablespoons milk (or more if needed) For the complete written instructions visit https://www.piesandtacos.com/chocolat... For over 70 macaron recipes and flavors visit https://www.piesandtacos.com/category...