 
                                У нас вы можете посмотреть бесплатно "Science of Dry Aging" by George Motz или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
                        Если кнопки скачивания не
                            загрузились
                            НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
                        
                        Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
                        страницы. 
                        Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
                    
Aging meat is a form of culinary art. This film by George Motz dives into the mystery of food science and teaches how the professionals dry age beef. Aged beef, a process typically involving whole muscle beef cuts, yields intense flavor. As a result, each steak is incredibly tasty and rich. ~~ If it's not CERTIFIED, it's not the best. ~~ #GeorgeMotz #dryaging #CertifiedAngusBeef -------------------- Connect with us! -------------------- Buy the best Angus beef: https://certifiedangusbeef.com/shop/w... Get our email newsletter: https://www.certifiedangusbeef.com/ki... Shop our online brand store: https://shop.certifiedangusbeef.com/ Join our loyalty program: https://rewards.certifiedangusbeef.com/ Download our Roast Perfect app: https://roastperfect.app.link/social Spanish website: https://www.certifiedangusbeef.lat/ Japanese website: https://www.certifiedangusbeef.jp/ Items regularly featured from our brand store: The Smash https://shop.certifiedangusbeef.com/p... Reverse Sear Pan https://shop.certifiedangusbeef.com/p... Grilling Set https://shop.certifiedangusbeef.com/p...