У нас вы можете посмотреть бесплатно MANGALOREAN CHICKEN SUKKA // tulunada recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#mangalore #tulu #chicken #healthy # tasty #oldrecipe Mangalorian Chicken Sukka is a very popular and Signature dish of Mangalore Its a old traditional recipe with most of the spices which give it a exotic flavour INGREDIENTS--- 1.5 kg washed chicken 25 Kashmiri Red chillies 15 Guntur red chillies 1\2 coconut fired with turmeric powder 2 tablespoons black pepper 3 tablespoons fried coriander seeds 1.5 tablespoons fried jeera 1\4 tablespoons fried Fenugreek seeds 1 tablespoons turmeric powder 1 teaspoon raw jeera 15 garlic pieces 2 medium sized onions (chopped) 4 tablespoons ghee 2 tablespoons coconut oil METHOD-- -GRIND THE CHILLIES , CORIANDER SEEDS,JEERA,PEPPER, FENUGREEK SEEDS ,1\2 SPOON TURMERIC IN A MIXER GRINDER -separate 1\4 of the powder and mix it with water in a smaller blender and make a paste -Add the ghee and oil to a tawa add 1.5 onions ,salt &1\2 spoon turmeric powder and fry it till onions are golden brown -add the chicken -add the 1\2 onion -heat it for 10 mins -add the masala paste add 1\2 lemon juice -heat it for 10 mins give 2 spins to the garlic , raw jeera & fried coconut in a mixer grinder add the dry masala to the mixer & give it a spin -add the masala to the chicken let it cook for 5 mins YOUR CHICKEN SUKKA IS READY TO EAT