У нас вы можете посмотреть бесплатно Claude Bosi demonstrates carpaccio of Cardigan Bay prawns или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Claude Bosi, chef patron at two-Michelin-starred Hibiscus in London's Mayfair and Relais & Chateaux Grand Chef, demonstrates carpaccio of Cardigan Bay prawns with a smoked and cured beurre blanc, lemon English caviar and mushrooms, for The Caterer. Video produced by: http://www.hospitalitymedia.co.uk The Caterer is the leading multimedia brand for the UK hospitality industry. It is the only hospitality media brand with a pan-industry focus, with extensive coverage of hotels, restaurants, foodservice, pubs and bars. Visit the website: https://www.thecaterer.com Follow us on Twitter: / caterertweets Like us on Facebook: / thecaterergroup Follow us on Instagram: / thecaterermag