У нас вы можете посмотреть бесплатно Grilled sweet cassava / taro / purple sweet potato (Thai dessert) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
A dessert that is easy to make, fragrant and sweet, especially if eaten when it's just hot. Let me tell you that one child is never enough!!! ---------------------------- Short clip here. • คลิปสั้นเผือกทิพย์ มันทิพย์ |ป้าหนึ่ง ---------------------------- list of contents 0:13 Making syrup 0:45 Doing it 3:59 How many pieces does one recipe make? 4:15 How do you change it from taro or purple potato? 5:06 Grilling 5:47 Raw material costs 7:08 What's the most delicious? ---------------------------- A. Syrup Recipe (Makes about 220 - 230 grams of syrup) 120 ml coconut milk 100 grams of granulated sugar (8.5 tablespoons) 1/2 teaspoon salt 15g (1 tablespoon) unsalted butter or margarine ---------------------------- B. Grilled Cassava Recipe Cassava weighing 1.5 kg whole (or 800 g cassava pulp after peel and core removed) 120 g boiled corn (half a large head) one recipe syrup ---------------------------- C. Grilled Taro Recipe, Grilled Purple Potatoes 1 kg purple sweet potato or taro, weighed with skin (or taro meat or purple sweet potato pulp 720 - 760 g) 80 grams of boiled corn half recipe syrup (may be used more or less depending on the taro or purple sweet potato used)