• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Boston Cream Pie Recipe скачать в хорошем качестве

Boston Cream Pie Recipe 6 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Boston Cream Pie Recipe
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Boston Cream Pie Recipe в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Boston Cream Pie Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Boston Cream Pie Recipe в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Boston Cream Pie Recipe

Boston cream pie – 2 Layers of soft and moist vanilla cake, between them rich and delicious pastry cream and on top delicious chocolate ganache. Amazing combination of flavors! Full printable version: https://www.thecookingfoodie.com/reci... More Cake Recipes: Carrot Cake: http://bit.ly/CarrotCakeRecipe1 Lemon Blueberry Ricotta Pound Cake: http://bit.ly/LemonBlueberryRicotta Apple Oatmeal Cake: http://bit.ly/AppleOatmealCake Red Velvet Cake: http://bit.ly/RedVelvetCakeTCF Medovik - Russian Honey Cake: http://bit.ly/Medovik FOLLOW ME: Instagram:   / thecookingfoodie   Facebook:   / thecookingfoodie   Website: https://www.thecookingfoodie.com/ My favorite kitchen equipment: https://www.amazon.com/shop/thecookin... RECIPE: Ingredients: For the cake: 2¼ cups (280g) All-purpose flour 2 teaspoons Baking powder Pinch Salt 1/2 cup (115g) Butter 2/3 cup (160ml) milk 3 large Eggs 2 teaspoons Vanilla extract 1½ cups (300g) Sugar For the cream: 5 Egg yolks 1/2 cup (100g) Sugar 1/4 cup (30g) Cornstarch 2 cups (480ml) Milk or Half&Half 2 tablespoons (30g) Butter 2 teaspoons Vanilla extract For the ganache: 4oz (115g) Dark chocolate 1/2 cup (120ml) Heavy cream Directions: 1. Make vanilla cake: preheat oven to 325F (160C). prepare two 9-inch (22-23cm) cake pans with parchment paper circles in the bottom and grease the sides. 2. In a medium size bowl combine flour, baking powder and salt. Stir and set aside. 3. Heat milk and butter in small saucepan over low heat until butter is melted. Do not boil. In a large bowl whisk eggs and sugar on high speed for 5 minutes, until light and pale. Add hot milk mixture, vanilla and whisk. Gradually add flour mixture and mix until combined. 4. Divide the batter equally between the prepared pans, and bake for 25 minutes, or until a toothpick inserted in the thickest part of the cake comes out clean. 5. Remove the cakes from the oven and let cool for about 10 minutes, release from the pans and place on a cooling rack to cool completely. 6. Make the pastry cream: in a saucepan, heat milk until simmering. Meanwhile, in a large bowl, whisk yolks, sugar, until smooth. Add cornstarch whisk until incorporated. Remove the milk from heat, whisking constantly, slowly pour hot milk to yolk mixture to temper. Return tempered yolk mixture to the saucepan. 7. Place the saucepan over medium heat, cook the cream, whisking constantly, until thickened, about 5-7 minutes. Remove from heat, whisk in butter and vanilla until butter is melted and incorporated. 8.Strain through a fine-mesh strainer. cover with plastic wrap, pressing it directly onto the surface of the pastry cream to prevent forming a skin on the surface. Refrigerate for at least 2 hours. 9. To Assemble: place one cake round on large plate, spoon pastry cream on the center of cake. Using offset spatula, spread evenly. Place second layer on pastry cream, bottom side up. Press lightly on top of cake to level. Refrigerate while making the ganache. 10. Chocolate ganache: Heat the cream in a small pot over medium low heat, until simmering. pour the hot cream over the chopped chocolate, let sit 2 minutes, then whisk until smooth. 11. Pour the chocolate ganache on top of the cake, then spread to edge of cake, letting some of the chocolate drip down the sides. 12. Refrigerate for at least 2 hours before serving.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5