• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Beef Brisket & Daikon in Clear Broth (Part 2). Use of Skirt Steak: Chew & Tenderness in Each Bite!😋😋 скачать в хорошем качестве

Beef Brisket & Daikon in Clear Broth (Part 2). Use of Skirt Steak: Chew & Tenderness in Each Bite!😋😋 3 years ago

video

sharing

camera phone

video phone

free

upload

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Beef Brisket & Daikon in Clear Broth (Part 2). Use of Skirt Steak: Chew & Tenderness in Each Bite!😋😋
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Beef Brisket & Daikon in Clear Broth (Part 2). Use of Skirt Steak: Chew & Tenderness in Each Bite!😋😋 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Beef Brisket & Daikon in Clear Broth (Part 2). Use of Skirt Steak: Chew & Tenderness in Each Bite!😋😋 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Beef Brisket & Daikon in Clear Broth (Part 2). Use of Skirt Steak: Chew & Tenderness in Each Bite!😋😋 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Beef Brisket & Daikon in Clear Broth (Part 2). Use of Skirt Steak: Chew & Tenderness in Each Bite!😋😋

⬇️⬇️English recipe follows⬇️⬇️ 真正清湯腩(下) 烹調: 3. 湯汁,過濾至牛腩內。 4. 加入冰糖,大火煲滾。 5. 湯汁滾起後,轉中慢火,冚蓋炆1小時。 6. 蘿蔔,去皮,清水洗淨,切細舊。 7. 大火在鑊中煲滾1鑊水,熄火,加入蘿蔔浸,加入少許鹽,去除苦澀味。 8. 牛腩,熄火,用筷子試一試能否戮穿,夾上碟。 9. 蘿蔔已浸了30分鐘,撈起,放煲仔內。 10. 牛腩已攤凍,放在砧板上,打橫切件,放煲仔內。 11. 清湯退去油分,倒入牛腩內,大火煲滾。 12. 預備辣椒油1茶匙在小碟內,加入生抽3茶匙,攪勻。 13. 牛腩已滾起,加入少許鹽,再滾2分鐘,試一試味。 14. 在牛腩放上少許蔥段。 15. 完成,可享用。 Braised beef brisket in clear broth (Part 2) Steps: 3. Beef broth, get it filtered to the beef brisket. 4. Add in rock sugar. Heat up at high flame. 5. Broth has been boiled up, turn to medium ~low flame. Cover up the wok and braise for an hour. 6. White radish, get it peeled. Rinse with tap water. Dice in small pieces. 7. Heat up a wok of water at high flame. Turn off fire. Put the radish in wok. Add in little salt to remove the bitterness. 8. Beef brisket, turn off fire. Use a pair of chopsticks see if it can be pinched through easily. Put on plate. 9. White radish has been soaked for 30 minutes, pick it up. Put in pot. 10. Beef brisket has been cooled down, put it on chopping board. Cut in pieces horizontally. Put in the pot. 11. Remove oil on top of the broth. Pour it into the brisket. Heat it up at high flame. 12. Get ready for 1 tsp of chili oil and 3 tsp of light soya sauce in a small plate. Mix well. 13. Beef brisket has been heated up, add in little salt. Boil for 2 more minutes. Taste it. 14. Put little green onion (in lengths) on top of beef brisket. 15. Complete. Serve. 清湯腩(上集) 點樣買崩沙腩🦬點樣處理最好👍    • 清湯腩🥘崩沙腩最好 👍一齊同你去買🎯 如何正確處理 🎯重點話你知🎯香港美食...   揚州炒飯    • 揚州炒飯 真正老師傅傳授80-years-old master Yangz...   大長今煲   • 有好嘢介紹 大長今煲 煲仔菜 煲仔飯 要有一個   酸辣蘿蔔   • 酸辣蘿蔔 😋爽口 酸酸甜甜 食慾大開 涼拌菜 開胃 前菜😋白蘿蔔 做法  ...   Beef Brisket & Daikon in Clear Broth (Part 2). Use of Skirt Steak: Chew & Tenderness in Each Bite! 蘿蔔清湯腩 選用崩沙腩: 啖啖都又有咬口又淋滑 Beef Brisket in Clear Broth (Part 2)

Comments
  • Lobster E-Fu Noodles🦞 How to Prep Lobsters🦞 How to Avoid Soggy E-Fu Noodles❗龍蝦麵🦞怎樣處理龍蝦🦞怎樣防止伊麵過淋❗ 4 years ago
    Lobster E-Fu Noodles🦞 How to Prep Lobsters🦞 How to Avoid Soggy E-Fu Noodles❗龍蝦麵🦞怎樣處理龍蝦🦞怎樣防止伊麵過淋❗
    Опубликовано: 4 years ago
    162203
  • Claypot Garlic Chicken Rice🥘& The Crust of Crispy Rice at the Bottom😋Ultimate Comfort Food!蒜香雞煲仔飯🐓🥘🔥 3 years ago
    Claypot Garlic Chicken Rice🥘& The Crust of Crispy Rice at the Bottom😋Ultimate Comfort Food!蒜香雞煲仔飯🐓🥘🔥
    Опубликовано: 3 years ago
    84868
  • Deep & Melodic House 24/7: Relaxing Music • Chill Study Music
    Deep & Melodic House 24/7: Relaxing Music • Chill Study Music
    Опубликовано:
    0
  • Уход от мужа, домогательства на работе, увольнение сотрудников. Главная пара телеканала Дождь 23 hours ago
    Уход от мужа, домогательства на работе, увольнение сотрудников. Главная пара телеканала Дождь
    Опубликовано: 23 hours ago
    294620
  • 蘿蔔清湯牛腩從此改名「金湯牛腩」|金黃清澈湯底啖啖精華|甘香甜鮮潤肺有益太神奇|一種材料湯底大變身|三種牛腩炆煮時間有別全分享 Beef Brisket in Golden Broth Eng Sub 1 month ago
    蘿蔔清湯牛腩從此改名「金湯牛腩」|金黃清澈湯底啖啖精華|甘香甜鮮潤肺有益太神奇|一種材料湯底大變身|三種牛腩炆煮時間有別全分享 Beef Brisket in Golden Broth Eng Sub
    Опубликовано: 1 month ago
    103019
  • Lofi from Ukraine 24/7 – Chill, Sleep, Study | Ambient Vibes & Tape Warmth
    Lofi from Ukraine 24/7 – Chill, Sleep, Study | Ambient Vibes & Tape Warmth
    Опубликовано:
    0
  • 〈職人吹水〉 禦寒 清湯牛腩 煲 五香牛腩 新鮮牛腩怎樣分別  毫無保留當中要點 記得保存和分享 4 years ago
    〈職人吹水〉 禦寒 清湯牛腩 煲 五香牛腩 新鮮牛腩怎樣分別 毫無保留當中要點 記得保存和分享
    Опубликовано: 4 years ago
    921292
  • 🔴 LIVE: Avatar: The Last Airbender - Season Two Marathon ⛰ | Book 2: Earth | Avatar
    🔴 LIVE: Avatar: The Last Airbender - Season Two Marathon ⛰ | Book 2: Earth | Avatar
    Опубликовано:
    0
  • Chopin - Relaxing Classical Music 4 years ago
    Chopin - Relaxing Classical Music
    Опубликовано: 4 years ago
    26418719
  • make crispy pork.  No need to use airfryer or oven燒肉🔥無需覆爐烤箱 2 years ago
    make crispy pork. No need to use airfryer or oven燒肉🔥無需覆爐烤箱
    Опубликовано: 2 years ago
    277138

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS