У нас вы можете посмотреть бесплатно Shahi Maash (Urad) Daal | Awadh Cuisine’s Shahi Daal | Healthy & Proteinous Side Dish или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Shahi Maash Daal (lentil) is made for special occasions. This recipe is famous from Awadh cuisine or Lucknow region. It has a rich texture, and very simple but tricky daal. This recipe is a little different from other lentils. Each grain should be separated, soft, but not sticky. The combinations of this daal are qorma, pulao, sheermaal, kabab etc. Ingredients: Urad (Maash) daal (peeled) - 1 cup Water - 1 cup Salt - 1 tsp Ghee - 3 tbsp Onion - 1 small Ginger - 1/2 inch Green chili - 1 Red chili - 1 (optional) Cilantro - Few stems Mint - few stems Lime juice - 1 tsp #deliciousfood #healthyeating #proteindiet #indianfood #daalrecipes