У нас вы можете посмотреть бесплатно 传统古早味燕菜食谱 | 做法超级简单 只须4种材料 | Traditional Agar Agar Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
传统古早味燕菜食谱 | 做法超级简单 只须4种材料 Traditional Agar Agar Recipe ▶️ 材料 Ingredients: 20克 燕菜条 20g Agar agar strips 1000毫升 清水 1000ml Water 4片 班兰叶 4 pcs Pandan leaves 2块 冰片糖 (200g) 2pcs Brown sugar pieces 如今燕菜多数都用燕菜粉制作,失去了传统古早味。我们今天用燕菜条做传统燕菜,口感独特,令人回味无穷! 这款传统古早味燕菜食谱非常简单,天气热时试试这款甜点吧!冷藏后冰冰冷冷更美味。 Nowadays, most agar agar is made using agar agar powder, resulting in the loss of the traditional nostalgic flavour. Today, we're making traditional agar agar using agar agar strips, which has a unique flavour that is incredibly satisfying! This recipe for traditional agar agar is so simple. Give this dessert a try when the weather is hot! After chilling it in the refrigerator, the icy cold sensation makes it even more delicious. ——————————————————— (Bonus Recipe) 菊花茶冻撞奶甜品 Chrysanthemum Tea Jelly Milk ▶️ 材料 Ingredients: 1000毫升 菊花茶 1000ml Chrysanthemum Tea 150克 细砂糖 150g Caster Sugar 2茶匙 燕菜粉 2 tsp Agar Agar Powder 1茶匙 果冻粉 1 tsp Jelly Powder 100毫升 淡奶 100ml Evaporated Milk 500毫升 牛奶 500ml Milk ——————————————————— 喜欢的朋友,别忘了点赞 请与您的朋友分享此视频 加订阅点击小铃铛🔔 这样你就不会错过我的任何新视频! If you like this video, please don't forget to click 'like', share, SUBSCRIBE and turn on the notification button 🔔 so you won't miss any of my new videos! / @travelfoodtech