У нас вы можете посмотреть бесплатно 听说,做饭好的人都有一样秘密武器,它是提升厨艺的必杀绝技,那就是高汤,自制高汤 How to Make Superior/ Meat Stock или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
高汤是精致料理的灵魂,是中式烹饪常用的提鲜法宝, 可以大大提升菜品的鲜味“善用高汤‘无汤不成菜’” 学会自制高汤,烧什么菜都倍香。 尽追求最天然美味鲜甜的高汤做法, 让身体从食物中吸收足够的营养。 材料: Ingredients: 2块 鸡壳 - 2 pieces whole chicken carcasses 500克 猪骨 (冷水浸泡30分钟)- 500g Pork bone (Soak in cold water for 30 minutes) 少许鸡脚鸡骨 - small amount of chicken feet and bones 1 根葱 - 1 green onion 6~7 生姜 - 6~7 slices ginger 两汤匙料酒 - 2 tbsp seasoning wine 4000毫升 水 - 4000ml water 做法:Method: 适量的温水 - Adequate amount of warm water 水温约50℃左右,转去小火 - Water temperature is about 50℃, turn to low heat 汆烫大概6~7分钟 - blanched for about 6~7 minutes 冷水冲洗 - Rinse with cold water 水滚 把杂物拿掉 - Strain the stock once stock is boiled 大火煮20分钟 - Cook on high heat for 20 minutes 小火一个小时半 - Low heat for 1 and ½ hours 谢谢收看 喜欢的朋友 请与您的朋友分享此视频 请支持原创KL LIEW 别忘了点赞, 加订阅 / 关注我 点击小铃铛, 这样你就不会错过我的任何视频 / klliew Thanks for watching! Please support genuine channel 'KL LIEW' If you like this video, please don't forget to click 'like', subscribe and turn on the notification button to be notified on the latest video! / klliew 面子书专页: ►Facebook : / k-l-liew-100119018461187 ●如需商业合作咨询,您可以联系我的电子邮件: [email protected]