У нас вы можете посмотреть бесплатно Karanda Nonche | Karvanda Lonche | Pickle Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Karande in english Carissa carandas. In other languages- Karmanda, Karanda, Karand, Karvand, Karando, Karonda, Pickle, Konkani recipe, Amchi recipe, GSB,vegetable pickle,kola nonche Amchi Vasari is an attempt to bring back all the forgotten recipe(grandmas) and we wish to contribute our grandmas recipes to our next generation. It is a great privilege to learn recipes from our mother. This pickle recipe is my grandma's recipe. In general measurement for pickle preparation is always same as given below: Karanda in brine Karanda - 1 kg. Salt - 1/2 kg. For masala preparation Short chilly (guntur chilly) - 1 seer(175 gram). Mustard seeds - 1/2 pau(125 gram). Asafoetida paste - 5 gram. (superior hing- good quality) Salt - 1 pau (250 gram) Water - 1½ liter. The detail written recipe visit our blog - https://amchivasaricooks.blogspot.com... Stay connected with us Blogger - https://amchivasaricooks.blogspot.com/ Instagram- / amchivasaricooks Facebook- / amchivasaricooks Twitter- / amchivasari Amchi Vasari / @amchivasari The Less Travelled India / @thelesstravelledindia Like Share and Subscribe #pickle #karanda #karandapuli #achar #karonde #karvand #avalekai