• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

(中文/ENG)这样做戗面馒头省时省力,不用揉面,口感更劲道,层次更分明,麦香味儿十足。 скачать в хорошем качестве

(中文/ENG)这样做戗面馒头省时省力,不用揉面,口感更劲道,层次更分明,麦香味儿十足。 4 years ago

馒头

戗面馒头

面食

steamed bread

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
(中文/ENG)这样做戗面馒头省时省力,不用揉面,口感更劲道,层次更分明,麦香味儿十足。
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: (中文/ENG)这样做戗面馒头省时省力,不用揉面,口感更劲道,层次更分明,麦香味儿十足。 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно (中文/ENG)这样做戗面馒头省时省力,不用揉面,口感更劲道,层次更分明,麦香味儿十足。 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон (中文/ENG)这样做戗面馒头省时省力,不用揉面,口感更劲道,层次更分明,麦香味儿十足。 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



(中文/ENG)这样做戗面馒头省时省力,不用揉面,口感更劲道,层次更分明,麦香味儿十足。

做这期视频时已经感冒第三天,说话声音有点奇怪,大家见谅。 食谱: 500克高筋面粉 230克温水 5克泡打粉 5克酵母 10克白糖(夏天可不放) 制程: 500面粉里加入5克泡打粉,230克温水里加入5克酵母和10克白糖,融化后倒入面粉里,倒入之前先把泡打粉和面粉混合均匀。 和成面块后盖上保鲜膜36度发酵一小时,温度低就延长时间,面团发酵完成为止。 戗面比例: 500克面粉和成的面团,分次加入40-50克干面粉 注意事项: 1.二次发酵不能高温,准确来说二次不是发酵而是醒面,让馒头胚面筋进行延展,这样蒸出的馒头才会松软。 2.开水上锅蒸,凉水会给馒头二次发酵的机会。 蒸好的馒头会有麦香味,如果是发酵闻味儿说明二次醒发过了。 When I made this video, I had a cold for the third day, and my voice was a bit strange. Forgive me. recipe: 500 g high-gluten flour 230 g warm water 5g baking powder 5 grams yeast 10g white sugar (can not be put in summer) Process: Add 5 grams of baking powder to 500 flour, and 5 grams of yeast and 10 grams of sugar to 230 grams of warm water. After melting, pour it into the flour. Mix the baking powder and flour before adding the yeast water. After mixing into noodles, cover with plastic wrap and ferment for one hour at 36 degrees. If the temperature is low, the time will be extended until the dough is fermented. Dry flour ratio: 500 grams of flour and the dough, add 40-50 grams of dry flour in portions Precautions: 1. The second fermentation cannot be high temperature. To be precise, the second fermentation is not fermentation but to extend the dough, so that the gluten of the steamed bun embryo is extended, so that the steamed bun will be soft. 2. Steam in a pot on boiling water, cold water will give the steamed bun a chance to ferment twice. #馒头#戗面馒头#steamed bread#面食#中式面食#Chinese noodles#Steamed buns

Comments
  • Bun collapsed  shrink  Causes and solutions 4 years ago
    Bun collapsed shrink Causes and solutions
    Опубликовано: 4 years ago
    949681
  • 一次發酵(直接法)、二次發酵及低溫發酵法饅頭的差別? 1 year ago
    一次發酵(直接法)、二次發酵及低溫發酵法饅頭的差別?
    Опубликовано: 1 year ago
    41185
  • Layered steamed buns | Handmade recipe! Very detailed! Many layers inside! So tasty! 3 years ago
    Layered steamed buns | Handmade recipe! Very detailed! Many layers inside! So tasty!
    Опубликовано: 3 years ago
    81847
  • [Sub] Steamed Pork Bun Recipe(Baozi) 4 years ago
    [Sub] Steamed Pork Bun Recipe(Baozi)
    Опубликовано: 4 years ago
    4795605
  • 純手工山東饅頭_老婆去山東青島學藝回來,重現兒時無法忘懷的美味 3 years ago
    純手工山東饅頭_老婆去山東青島學藝回來,重現兒時無法忘懷的美味
    Опубликовано: 3 years ago
    243858
  • 戗面馒头不费力的做法,劲道有力,麦香味,个个白白胖胖,够吃几天了 8 months ago
    戗面馒头不费力的做法,劲道有力,麦香味,个个白白胖胖,够吃几天了
    Опубликовано: 8 months ago
    87835
  • Steamed Buns 3 years ago
    Steamed Buns
    Опубликовано: 3 years ago
    2040938
  • 山東❗️千層饅頭❗️熗麵饅頭 硬麵饅頭如何收口 1 year ago
    山東❗️千層饅頭❗️熗麵饅頭 硬麵饅頭如何收口
    Опубликовано: 1 year ago
    148692
  • How to Steam Steamed Buns and Knead Them with a Veteran Chef's Recipe #food #foodtutorials 1 year ago
    How to Steam Steamed Buns and Knead Them with a Veteran Chef's Recipe #food #foodtutorials
    Опубликовано: 1 year ago
    61319
  • 【CC字幕】超詳細講解 戧麵大饅頭製作方法   Chinese Steamed Bun(Man tou) Recipe 滬式糕團點心系列第14集|艾叔的廚房筆記 3 years ago
    【CC字幕】超詳細講解 戧麵大饅頭製作方法 Chinese Steamed Bun(Man tou) Recipe 滬式糕團點心系列第14集|艾叔的廚房筆記
    Опубликовано: 3 years ago
    145567

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5