• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Make Better Homemade Baguettes with Tangzhong and Poolish скачать в хорошем качестве

How to Make Better Homemade Baguettes with Tangzhong and Poolish 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Make Better Homemade Baguettes with Tangzhong and Poolish
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Make Better Homemade Baguettes with Tangzhong and Poolish в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Better Homemade Baguettes with Tangzhong and Poolish или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Make Better Homemade Baguettes with Tangzhong and Poolish в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Make Better Homemade Baguettes with Tangzhong and Poolish

The ideal fresh baguette is complex in perception. It has an appetizing and rich aroma, paired with the complex flavors of long fermentation, and that dense yet holey crumb. Under a little pressure, it cracks and gives out a series of clean and crisp sounds, the sign of a crisp crust. To top all of these off, the baguette is made with only 4 ingredients, flour, water, salt, and yeast. Such an ideal fresh baguette is the ultimate end goal of many bakers, including us. This video is a detailed guide on how to make better homemade baguettes with the basic tools we have on hand, and of course, based on science. To achieve that, we're using poolish and tangzhong, the first is for increased taste and aroma, and the latter is for a softer texture, to enable the baguettes to last for longer, and also prevent them from drying up in the oven, due to the prolonged baking. There are many important steps in the making of these baguettes, which we're going to be covering in this video, including long fermentation, proper shaping, and the right way to bake the baguettes for the perfect crumb firmness and crust brittleness. These baguettes are crispy on the outside, soft and chewy on the inside, and last for a good while, although they're always gone within an hour here! Watch the video for more! Note: this video was made with clips from numerous batches. References: 1. Poolish :    • Preferment Basics: Poolish | Bread Science...   2. Tangzhong/Yudane:    • Why the 1:5 Flour-Water Ratio of Tangzhong...   3. Jourdren S, Masson M, Saint-Eve A, et al. Effect of Bread Crumb and Crust Structure on the in Vivo Release of Volatiles and the Dynamics of Aroma Perception. J Agric Food Chem. 2017;65(16):3330-3340. doi:10.1021/acs.jafc.7b00287 Featuring: ‪@SeraphineLisheChannel‬ #tangzhong #yudane #baguette #poolish Ingredients: Tangzhong/Yudane Bread Flour 50 g (10%) Boiling Water 100 g (20%) Poolish Bread Flour 50 g (10%) Water 50 g (10%) Instant Yeast 0.5 g (0.1%) Final Dough All of poolish All of tangzhong/yudane Water 210 g (42%) Salt 10 g (2%) Instant Yeast 1 g (0.2%) Bread Flour 300 g (60%) All-purpose Flour 100 g(20%) Total Hydration 72% Chapters: 0:00 French Baguette Opening 0:54 Le Décret Pain 1:35 Research on Baguettes 2:35 Points to Pay Attention in Baguette Baking 4:37 Baking Homemade Baguettes 4:51 Tangzhong/Yudane 5:36 Poolish 7:06 Final Dough 9:02 Slap and Folds 10:15 Stretch and Folds 13:22 Preshaping 15:38 Shaping 20:18 Scoring 21:25 Baking

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5