У нас вы можете посмотреть бесплатно Jolada kadabu/ millets pasta recipe/ಜೋಳದ ಕಡಬು / uttara karnataka special recipes или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
How to make jolada kadabu watch and learn Jolada kadabu Millets pasta Ingredients :- 1 bunch method leaves 1/2 cup boiled toor dal 1 onion 1 tomoto Oil Curry leaves Coriander leaves Mustered seeds Garlic cloves Chilli powder 1 teaspoon 1 cup jowar flour 1 teaspoon rasam powder 3 tablespoon fresh greated coconut . Method of doing,: - 1 onion 1 tomato cut into small pieces Take a bowl pour 1 1/2 cup water and boil it . When it boiling add salt and jowar flour let it to cook 2 mints. After flour dough cooked mix it well make a fine paste or mudde. Then leave the dough again after five minutes. After the dough cool kneed it. Soft dough make small balls .and press the pede shape. Now another pan heat it and add 4 tablespoons of oil adding mustard seed s cumin seeds, coriander leaves, curry leaves, pinch of asafoetida, chopped onion, tomato, chopped methi leaves , rasam powder salt, cooked dal add one by one and boil for half a cup water . When the masala boilng add the jowar peda and cook for 10 minutes and then add a little coriander leaves and greated coconut. hot ghee with jowar kadabu is tasty and yummy good for health .