У нас вы можете посмотреть бесплатно The Secret Ingredient That Bakeries Don't Want You To Know! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
An ingredient so commonly used in large factories that deal with commercial quantities of supermarket bread. It's not a desired ingredient for slower fermenting breads as it does exactly the opposite of that. SPEEDS THINGS UP! But it definitely makes the bread fluffier, softer and more golden. How To Use Bread Improver/Dough Conditioner: Add 1% based on the weight of the flour. For example 5g of bread improver to 500g of flour. How To Use Vitamin C: Add a pinch of vitamin C to your dry ingredients. My Online Store: www.senorsbaguette.com [Timestamps] 0:00 - Introduction 0:18 - What Is It? 1:22 - How To Use It 2:03 - The Results CONNECT WITH ME ~ Instagram: @tastelessbaker | / tastelessbaker ~ Facebook: Tasteless Baker | / senorkane ~ TikTok: @tastelessbaker | / tastelessbaker #bread #baking #breadimprover #vitaminc #breadhack #tastelessbaker #comedy #aussie #baker