У нас вы можете посмотреть бесплатно Try this simple chicken and fried tofu simmered with Japanese soy sauce and sake + sweetened miso или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hi friends, For today’s dish, I will share a very simple, but special dish that you can enjoy with your family and friends. Atsuage and toriniku no nimono (Simmered fried tofu and chicken in Japanese soy sauce and sake) You need: 2 pieces of chicken leg meat ( debone) 2 pack of atsuage or fried tofu 1 green onion 1 carrot 1 pack of konnyaku To taste; 1 sachet of hondashi 3-4 tablespoons of brown sugar 1/4 cup of sake ( Japanese white wine) About 50 ml of Japanese soy sauce Sweetened miso paste; ratio 1:1 =1tablespoon of miso to 1 tablespoon of brown sugar + dash of hondashi and 1/2 tspn of sake 00:00 atsuage and toriniku nimono (fried tofu and chicken simmered with Japanese soy sauce and sake 00:21 nimono preparation 02:30 how to cook nimono #misorecipeidea #japanesecooking #nimono #chickenrecipe *This is NOT a sponsored video Filmed and edited by Kitin Iphone 15 pro max edited on Inshot pro