У нас вы можете посмотреть бесплатно 香味扑鼻的马来西亚香料炸鸡Malaysian Spiced Fried Chicken | Ayam Goreng Berempah with XXtra Crunchy Crumbs или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Malaysian style of fried chicken, marinated with a mix of fresh herbs and spices. Once it starts sizzling away, you will be hit by its incredible fragrance. It has a light crispy crust, juicy with extremely tender chicken meat and has lots of crunchy crumbs that makes this fried chicken so special. 马来西亚风味独特的炸鸡,用新鲜的香草和香料腌制而成。厨房一旦开始散发出嘶哑的气味,就会被其令人难以置信的芳香所打动。它的外皮带些脆口,鸡肉非常嫩,多汁,香料炸成的酥脆松丝更显得这炸鸡的特别。 Tips untuk mendapatkan serdak dengan serat yang garing : 1) Potong serai 1 inci panjang atau lebih sebelum kisar 2) Untuk mengisar bahan, masukkan sedikit air sahaja untuk mengelak pes menjadi terlalu berair 3) Semasa menggoreng lebihan rempah perap, kacau dengan cepat agar ia berpecah To get the fragrant crumbs with crispy fiber : 1) Cut lemongrass into 1 inch pieces or longer before blending 2) To blend the ingredients, add just enough water to prevent watery spice paste 3) When frying the remaining spiced marinade, break them up by stirring quickly using chopsticks 如何把香料屑制成脆口的松丝: 1) 在搅拌之前将香茅切成1寸或更长的碎片 2) 添加适量的水避免酱显得太稀 3) 炸剩下的腌料时,用筷子快速拌散 For Sambal Belacan/Chilli Dip recipe please click on the below link : 参巴峇拉煎辣椒酱食谱请按以下链接 : • 最美味的参巴峇拉煎辣椒酱要这样做 How to make the mos... 感谢观赏我的频道 警告 : 在此视频中从0:15-0:19 和从4:03开始有吃东西的声音(ASMR/自主感官经络反应) 如果不喜欢可关闭声音或停止观看 谢谢! Thanks for stopping by my channel TRIGGER WARNING : ASMR Eating sounds from 0:15-0:19 and from 4:03 minutes onwards in this video If you do not like eating sounds, please do not watch it or TURN OFF THE SOUND THANK YOU Please Subscribe for more videos MakanDulu先吃吧! / @makandulu