У нас вы можете посмотреть бесплатно My Version - Trini Barfi without Cream & Ghee или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hey beautiful people, Today I’m making Trinidad and Tobago’s Barfi. Barfi is a local and traditional Indian sweet. Trini Barfi is typically made around the time of Diwali, Eid and prayer celebrations. For a twist you can add pistachio, cashew or berries to produce a variety of flavours. Instead of using Ghee I decided to use regular Margarine Butter. I really enjoyed making this and I hope you do too INGREDIENTS: 3 cups of Full Cream Powdered Milk 2 tbs of butter 1/2 tin of Sweetened Condensed Milk 1/4 cup finely grated ginger For the PAG (Sugar Syrup) 2 cups Water 2 Cups Sugar 1 stick of Cinnamon Follow the procedure in video and you won’t be disappointed 😘 You can tag me on Instagram at https://instagram.com/everythingsafi_... if you decide to try this recipe For PR of featured products and ingredients contact me [email protected] I’m proud to be a Trinidad and happy to share my ideas, DIY and recipes with you