У нас вы можете посмотреть бесплатно 【1,000 Pieces a Day】World Competition Champion! Process of Making Chocolate Sweets или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
A confectionary store owned by internationally acclaimed patissier Santos Antoine, winner of the Best Taste Award at the “World Patisserie 2009”. Chef Santos's sweets are made with the utmost importance placed on the texture of each individual piece, the crispy ones are crispy, the fluffy ones are fluffy, and the creamy ones are creamier. The “Phantom Cheesecake” has been introduced in many media as a hot commodity Many cakes are sold, including “Gaia” and “Nirvana,” the world contest winning cakes, and “Mont Blanc,” which has been voted the best cake in Tokyo. Shop: CRIOLLO ▼Main Branch(Kotate-mukaihara, Tokyo) Santos Building, 3-9-2 Mukohara, Itabashi-ku, Tokyo 173-0036, Japan ▼Nakameguro 103, Nakameguro Arena, 1-23-1 Kamimeguro, Meguro-ku, Tokyo 153-0051, Japan ▼Azabudai Hills Azabudai Hills Garden Plaza B B1F, 5-9-1 Toranomon, Minato-ku, Tokyo 105-0001, Japan Antoine Santos ============================= 【HP】https://ecolecriollo.com/ ============================= #chocolate #patissier #sweets #japanesesweets #cake #Tokyo