У нас вы можете посмотреть бесплатно Sabudana Kheer(Sago Kheer) | Home Cooking или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Sabudana Kheer(Sago Kheer) Ingredients Milk - 1 liter Small size Sabudana or Sago - 1 cup Jaggery - 200 gm Water A few Roasted Cashew nuts A few Roasted Raisins A few Cardamom pods A few strands of Saffron Method: 1. Pour milk into a deep pot and let it boil. 2. Meanwhile, melt jaggery by adding a little water in another pot. 3. Cool the mixture and then add it slowly into to the milk. 4. The Sabudana or Sago is been soaking for 1 hour and add into the milk. 5. Pound the cardamom seeds & add it to the milk. Add roasted cashew nuts and raisins. Turn off the stove and transfer to a serving bowl. 6. Garnish it with a few strands of saffron. WEBSITE: http://www.21frames.in/homecooking FACEBOOK - / homecookingshow INSTAGRAM - / homecookingshow TWITTER - / ventunocooking A Ventuno Production : http://www.ventunotech.coma