У нас вы можете посмотреть бесплатно Eclair with raspberry zefir или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
I share the recipe eclairs with marshmallow filling. What is a huge plus, from this dough you can cook Pari-Brest rings and choux, profiteroles. for custard dough for eclairs: 200 g butter 250 ml water 250 ml milk 10 g sugar 2 g salt 300 g flour 8-9 eggs Bake at 180 degrees for 30-40 minutes. For zefir filling: 190 g raspberry puree 9 g albumin 60 g sugar into the mixer bowl meanwhile, for the syrup, put in a saucepan 140 ml water 30 g sugar 2 g yellow pectin boil add 270 g of sugar 8 g agar agar boil to 112 g and immediately pour into the whipped meringue