• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

LEMON CRUMBLE CAKE: A fresh and creamy dessert to try! скачать в хорошем качестве

LEMON CRUMBLE CAKE: A fresh and creamy dessert to try! 6 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
LEMON CRUMBLE CAKE: A fresh and creamy dessert to try!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: LEMON CRUMBLE CAKE: A fresh and creamy dessert to try! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно LEMON CRUMBLE CAKE: A fresh and creamy dessert to try! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон LEMON CRUMBLE CAKE: A fresh and creamy dessert to try! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



LEMON CRUMBLE CAKE: A fresh and creamy dessert to try!

INGREDIENTS (for 24cm cake pan) For the cream: 500ml (2 cups) of milk The zest of 3 lemons 2 eggs 120g (½ cup) of sugar 100g (¾ cup) of all-purpose flour Juice of half a lemon   For the shortcrust pastry: 425g (3 ½ cups) of all-purpose flour 150g (¾ cup) of sugar 125g (½ cup) of soft butter 2 eggs 2 tsp of baking powder   METHOD 1. Pour the milk and lemon zest into a saucepan, place over heat, and warm it up, stirring occasionally, without bringing it to a boil. 2. In a separate saucepan, combine the eggs, sugar, and flour, and whisk until you get a smooth mixture. 3. Remove the lemon zest from the milk, then gradually add the milk to the egg mixture, stirring after each addition. The mixture should be smooth and homogeneous. 4. Place the saucepan over heat and cook, stirring continuously. The cream should thicken and be free of lumps. 5. In a large bowl, combine the flour, sugar, and baking powder, stirring with a spoon until mixed. 6. Add the eggs and soft butter. 7. Use your hands to knead the mixture until it forms a crumbly dough. 8. Press half of the crumbly dough onto the base of a cake pan lined with parchment paper. 9. Spread the cream evenly on top of the base, being careful not to reach the edges of the pan. 10. Sprinkle the remaining crumbly dough over the cream, without pressing it down, covering the cream entirely. 11. Bake at 180°C (350°F) for about 45 minutes. https://www.cookist.com/lemon-crumble...

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5