У нас вы можете посмотреть бесплатно Canelé Recipe – Bruno Albouze или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Canelé de Bordeaux originated in the 17th century, the nuns of the Couvent of the Annunciation in Bordeaux in Southern France started baking little pastries by using donated egg yolks from local wine makers who clarified their wines with the egg whites. These exceptional little confections made from basic ingredients were offered to the children in need.Today, the popularity of the canelé reached out foreign countries and became a solid culinary reference in the French regional gastronomy... To get the full recipe go to https://brunoalbouze.com/canele/ ADD ME ON: Instagram@ / brunoalbouze Facebook@ / brunoskitchen Pinterest@ / brunoalbouze