У нас вы можете посмотреть бесплатно 【ENG DUB】Fully visualized: Understanding Cone Shape vs. Flat Bottom или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
We compare how a Cone shape dripper and a Flat bottom dripper affect coffee extraction. Our highlight is the half-cut dripper plus thermography approach: ・Watch the extraction process through a half-cut dripper ・Learn about “Convection and Heat” you can’t see from the top ・See how water soaks and agitates the coffee grounds, revealing the brewing mechanism ●ーーChapterーー● 00:00 Today’s theme 01:45 Characteristics of Cone & Flat bottom 03:39 Thermography 04:56 Analysis: The movement of coffee grounds during extraction 08:36 Using Cone shapes vs Flat bottoms 09:43 Coffee Tip: Using Flat bottom drippers 12:13 Breakdown: Kalita ensures stable extraction 14:14 The difference between image and reality in extraction 15:08 What I want to do through YouTube If you found this video helpful: ・I’d really appreciate it if you could subscribe and leave a like. ・Let me know any questions or thoughts in the comments. ・Feel free to share it with friends who love coffee! #pourover #handdrip #Thermography #Hariov60 #Origami #Orea #espresso #coffee #latteart