У нас вы можете посмотреть бесплатно 【What I've learnt in Le Cordon Bleu】38 Foie Gras Torchon или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
【What I've learnt in Le Cordon Bleu】 Foie Gras Torchon 【Seasoning】 Salt Black Pepper Pink Salt (Optional) Brandy 【Liquid】 Chicken Stock 1L Port Wine 500ml Cinnamon 1pc White Sugar 50g Garlic 2pcs Coriander Seeds 10g Lemon Zest 1pc Orange Zest 1pc Salt 7g Black Pepper 2g 【Summary】 1. "Foie (Liver) Gras (Fat)" is “fatty liver” Foie Gras is usually made from goose or duck liver 2. Foie Gras has really high fat content, so do not eat too much 3. To make foie gras torchon or terrine, you need to remove the blood vessels. If you slice and pan sear directly, you don't need to devein. 【Music】 "AERØHEAD - Fragments" is under a Creative Commons (CC BY-SA 3.0) license / aer%c3%98head Music promoted by BreakingCopyright: https://bit.ly/b-fragments Playing In The Wind by BatchBug Please subscribe👉https://bit.ly/3FFaYD2 --------------------------------------------------------------------------- Thanks For Watching! Thank you all so much for the support and love ~