У нас вы можете посмотреть бесплатно Coffee Berry Tea Pour Over: How to Grind and Brew Cascara and Qishr или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
                        Если кнопки скачивания не
                            загрузились
                            НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
                        
                        Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
                        страницы. 
                        Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
                    
THIS IS NOT COFFEE THE WAY YOU TYPICALLY KNOW IT! Skip to 01:12 If you already know about Coffee Berry Teas and want to get right to the pour-over brewing! This is a delectable and unique product all by itself, and just like with it's roasted counterpart, the fruit tastes different depending on variety, terroir, and our favorite subject, PROCESS! WHAT YOU'LL NEED: Scale (recommended) 32 Grams Cascara or Qishr Spice Mill / Whirly Blade Grinder 360 Grams Water Any Kettle Melodrip Dripper (Recommended) Any Pour Over Dripper - We use the Fellow Stagg [X] Dripper and respective paper filters Carafe or your favorite mug ~2:15 Total Brew Time Visit www.Chromaticcoffee.com to check out all our coffees and gear