У нас вы можете посмотреть бесплатно Lao Food: Chicken & Rice Soup / Kao-Piek Kai или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Check us out on Facebook and Instagram! / gigislaokitchen / gigislaokitchen Chicken & Rice Soup Recipe Seasonings: Chicken bouillon 2 tbsp. Salt 1/2 tsp. Fish sauce 1 tbsp. Thin soy sauce 1 tbsp. White pepper 1 tsp. Jasmine rice ~ 1 cup Premium Cornish Hen 1 or 2 as needed (Chicken) Eggs 2ea. Shallot 3 cloves 1 cup minced Garlic 7 cloves 1/2 cup minced Ginger 1/2 cup minced Spring onion a handful Cilantro a handful Instructions: Boiling water 10 to 14 cups as needed; wait until it's hot. Add chicken let simmer approx. 15 - 20 minutes please remove it from the pot add a cup of Jasmine rice let simmer for 1 hour check to see if the rice is cooked, if the soup is too thick, then add the water as needed Wait for five more minutes, then put the eggs in the soup as shown in the video Taste the soup to your taste button…………