У нас вы можете посмотреть бесплатно Brunswick Burn-Off & Cold Smoking или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
In this Video we go through the crutial part of any brand new pellet smoker the Burn Off wich need to be done before your first cook on any smoker you purchase... but thats not all we also let our brunswich run for 3 hours at between 160-170 to achive what is called "Cold Smoking" what the professionals do to ad a layer of depth to there smoker Cold smoking or "Bronzing" your smoker will make all the seasonings and flavors cling to the Smoker Cabinet turning it into a Cast Iron Skillet so to speak. after a few cooks when you poop those doors you'll see what i mean. p.s YouTube video corruption I was unable to retrieve the one hour burn off of this video