У нас вы можете посмотреть бесплатно Šibenski rafioli, Šibenski kolači, sitni kolači - Rafioli или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
kuhamjakuhašti #šibenskirafioli #šibenskikolači #sitnikolači Šibenski rafioli...što reći za ove prekrasne Šibenske kolače, kako izgledom tako i okusom...probajte ih napraviti...biti ćete oduševljeni...bajame su glavni sastojak, a ostalo otkrijte pripremajući s nama...i ako se odlučite u slast vam svima bilo... INSTAGRAM► / kuhamjakuhasti Šibenski rafioli za tijesto: 250 gr maslaca 150 gr kristal šećera 4 žumanjka 100 ml prošeka 1 prašak za pecivo 550-600 gr brašna za nadjev: 250 gr poprženih bajama šaka grožđica (60 gr) 2 rebra gorke čokolade (50 gr) 100 ml mlijeka 2 žlice ružolja (ili maraschino) 1 žlica maslaca (20 gr) sok od 1 limuna za dekoraciju: 4 bjelanjka 4 žlice šećera u prahu (80 gr) 100 gr mljevenih bajama okrugli kalup za rezanje tijesta promjera 9 cm Rafioli per l'impasto: 250 gr di burro 150 gr di zucchero semolato 4 tuorli 100 ml di prosecco 1 bustina di lievito per dolci 550-600 gr di farina per il ripieno: 250 gr di mandorle tostate Uva sultanina macinata (60 gr) 2 file di cioccolato fondente (50 gr) 100 ml di latte 2 cucchiai di maraschino 1 cucchiaio di burro (20 gr) succo di 1 limone per la decorazione: 4 albumi 4 cucchiai di zucchero a velo (80 gr) 100 gr di mandorle macinate stampo circolare per impasto di diametro di 9 cm Rafioli for the dough: 250 gr of butter 150 gr white sugar 4 yolks 100 ml of prosecco 1 packet of baking powder 550-600 gr of flour for the filling: 250 gr of toasted almonds Ground raisins (60 gr) 2 rows of dark chocolate (50 gr) 100 ml of milk 2 coffee spoons of maraschino 1 spoon of butter (20 gr) juice of 1 lemon for the decoration: 4 egg whites 4 spoons of icing sugar (80 gr) 100 gr of ground almonds circular mold to cut the dough of 9 cm in diameter