У нас вы можете посмотреть бесплатно Devilled Eggs - the way I love them или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Recipe ⬇️ or PRINT: https://www.recipetineats.com/deville... Pretty classic. Except - butter instead of oil (thanks Julia Child!). Don't overcook the yolks. And don't use too much mayo! - N x ❤️ –––––––––––- DEVILLED EGGS 12 large eggs (50-55g / 2 oz each in shell, fridge cold) FILLING: 2 tsp Dijon mustard 2 tsp Tabasco or other hot sauce 1 tsp white wine vinegar 2 tsp mayonnaise, whole egg mayo preferred, or kewpie 1/4 heaped teaspoon cooking salt / kosher salt (halve for table salt) 50 g/ 3 tbsp cold unsalted butter cut into 1 cm / 0.2″ cubes GARNISH: Paprika, regular/sweet, or smoked 1 tbsp chives, finely chopped 1. Boil water, add eggs, boil 10 min, stirring water once every minute for first 6 minutes (keeps yolks centred). Peel in sink full of water. 2. Halve, blitz yolks with all Filling ingredients EXCEPT butter, then blitz in butter. Fill 18 – 20 halves, garnish, serve!