У нас вы можете посмотреть бесплатно ILONGGO'S BEST SPECIAL LAPAZ BATCHOY / LAPAZ BATCHOY RECIPE@chefangelkitchen или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
For todays video i will share how to cook one of the famous recipe originate in Lapaz, Iloilo City. This noddle soup made with pork meat and pork offals and topped with crackling chicaron ( dried fried pork skin) . Ingredients: .2 kg pork meat boneless .2 kg pork bones (for pork stock) .1.5 kg pork liver .1 cup chopped onion .1/2 cup mince garlic .1/2 cup mince garlic toasted (for garnished) .chopped spring onion for garnished .3 tbs ginamos or bagoong(salted shrimp) .1 tbs salt/ to taste .1 tbs sugar .1)2 tbs ground black pepper .2 tbs beef powder or 2 beef cube seasoning .2 tbs onion powder(optional) .2 tbs garlic powder(optional) .2. kg dry egg noddles or batchoy fresh noddles ( you can purchased fresh noddles for batchoy in any local market nearest you. .12 liter of water (soup stock for 20 person) chicharon for gasnished (optional) 0:00 Introduction 0:22 Chef Angel Kitchen 2:13 1.5 kg Pork Liver 3:48 2 Tbs Onion Powder (optional) 3:56 2 Tbs Garlic Powder