У нас вы можете посмотреть бесплатно Apple Strudel 酥皮苹果派 - Crispy Puff Pastry Apple Strudel - Easy Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Can't travel far to get your favorite Apple Strudel? Then make it at home! Crispy flaky puff pastry, filled with custard, apple cinnamon & whipped cream. Yummmm!!!!! #kawanpuffpastrysheet #citylifemeal #applestrudel #homemade #delicious This recipe can make up to 16pcs APPLE STRUDEL 酥皮苹果派 PREPARE CUSTARD CREAM EGG YOLK 蛋黄 – 3 PCS SUGAR 糖 – 3 TBSP CORN FLOUR 粟粉 – 2 TBSP MIX WELL 拌匀 MILK 牛奶 – 200ml VANILLA ESSENCE 香草精 – ½ TSP HEAT MILK 牛奶加热 WHISK IN HOT MILK 搅入热牛奶 STRAIN MIXTURE 蛋黄奶糊过滤 WHISK MIXTURE UNTIL THICKENED 不停搅拌至浓绸 - MEDIUM HEAT REMOVE FROM HEAT 即可离火 POUR INTO BOWL 倒入碗 COVER WITH PLASTIC WRAP 盖上保鲜膜 CHILL冷冻 (4 HOURS) PREPARE APPLE FILLING RED APPLE 红苹果削皮切丁– 200g PEELED & FINELY CHOPPED SUGAR 糖 – 3 TBSP CINNAMON POWDER 肉桂粉 – ¼ TSP BUTTER 牛油 – 1 TSP COOK APPLE UNTIL SOFT 煮至苹果软化 POUR INTO BOWL倒入碗 COVER WITH PLASTIC WRAP盖上保鲜膜 CHILL 冷冻 (4 HOURS) PREPARE PUFF PASTRY BEATEN EGG 鸡蛋打散– 1 PC SUGAR 糖 – ¼ TSP FROZEN PUFF PASTRY 冷冻酥皮切半 – 10x10cm CUT HALF BRUSH WITH EGG WASH 刷上蛋液 SPRINKLE COARSE SUGAR 撒上粗糖 BAKE 烤 (180°C - 10 TO 13 MINUTES) COOL PUFF PASTRY 酥皮待凉 PREPARE WHIPPED CREAM WHIPPING CREAM 鲜奶油 (200ml) ICING SUGAR糖粉 (3 TBSP) WHISK UNTIL STIFF PEAKS 打至硬性发泡 TRANSFER TO PIPING BAG 装入裱花袋 CUT PUFF PASTRY HALF 酥皮切半 FILL WITH CUSTARD CREAM 挤上卡仕达酱 ADD IN APPLE FILLING & WHIPPED CREAM 放入苹果馅&奶油 SERVE IMMEDIATELY OR CHILLED