У Ð½Ð°Ñ Ð²Ñ‹ можете поÑмотреть беÑплатно ჩáƒáƒ¥áƒáƒ¤áƒ£áƒšáƒ˜ | ქáƒáƒ თული ტრáƒáƒ“იციული კერძი | Chakafuli | Georgian traditional dish | Чакафули или Ñкачать в макÑимальном доÑтупном качеÑтве, видео которое было загружено на ютуб. Ð”Ð»Ñ Ð·Ð°Ð³Ñ€ÑƒÐ·ÐºÐ¸ выберите вариант из формы ниже:
ЕÑли кнопки ÑÐºÐ°Ñ‡Ð¸Ð²Ð°Ð½Ð¸Ñ Ð½Ðµ
загрузилиÑÑŒ
ÐÐЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите Ñтраницу
ЕÑли возникают проблемы Ñо Ñкачиванием видео, пожалуйÑта напишите в поддержку по адреÑу внизу
Ñтраницы.
СпаÑибо за иÑпользование ÑервиÑа ClipSaver.ru
გáƒáƒ›áƒáƒ ჯáƒáƒ‘áƒáƒ—! Hello I am Catherine 📢 #კულინáƒáƒ ირ#კáƒáƒ›áƒ¤áƒ”ტები #სáƒáƒšáƒáƒ—ები #სáƒáƒ›áƒáƒ ხვრ#Кулинарный #APPLE PIE #ვáƒáƒ¨áƒšáƒ˜áƒ¡áƒœáƒáƒ›áƒªáƒ®áƒ•áƒáƒ ი #Яблочныйпирог #Салаты #Culinary #Salads #sweets #candies #კრემი🌸#სáƒáƒ›áƒáƒ ხვáƒðŸŒðŸŠðŸ¥ #ПоÑтный #Fasting â¤ï¸áƒ’áƒáƒ›áƒáƒ˜áƒ¬áƒ”რეთ/Subscribe/ПодпишитеÑÑŒ:    / @culinaryinfo  ხბáƒáƒ¡ ხáƒáƒ ცის ჩáƒáƒ¥áƒáƒ¤áƒ£áƒšáƒ˜ ქáƒáƒ თული ტრáƒáƒ“იციული კერძი ინგრედიენტები: 1.5 კგ. ხბáƒáƒ¡ ხáƒáƒ ცი 25-30 ცáƒáƒšáƒ˜ მწვáƒáƒœáƒ” ტყემáƒáƒšáƒ˜ 4-5 კáƒáƒœáƒ (დáƒáƒáƒ®áƒšáƒáƒ”ბით) ტáƒáƒ ხუნრ4-5 კáƒáƒœáƒ (დáƒáƒáƒ®áƒšáƒáƒ”ბით) მწვáƒáƒœáƒ” ხáƒáƒ®áƒ•ი 4-5 კáƒáƒœáƒ (დáƒáƒáƒ®áƒšáƒáƒ”ბით) ქინძი 4 ღერი áƒáƒ®áƒáƒšáƒ˜ მწვáƒáƒœáƒ” ნიáƒáƒ ი 3-4 ცáƒáƒšáƒ˜ მწáƒáƒ ე გრძელი áƒáƒ®áƒáƒšáƒ˜ წიწáƒáƒ™áƒ 1 ს.კ. დáƒáƒ¦áƒ”რღილი წითელი ხმელი მწáƒáƒ ე წიწáƒáƒ™áƒ 500 მლ. თეთრი ღვინრმáƒáƒ ილი გემáƒáƒ•ნებით 100 გრკáƒáƒ áƒáƒ¥áƒ˜( თუ ხáƒáƒ ცი უცხიმáƒáƒ) მáƒáƒ•ხáƒáƒ შáƒáƒ— áƒáƒ“უღებიდáƒáƒœ დáƒáƒ‘áƒáƒš ცეცხლზე დáƒáƒáƒ®áƒšáƒáƒ”ბით 1 სáƒáƒáƒ—ი Chakafuli | Georgian traditional dish Ingredients: 1.5 kg. cow meat 25-30 pieces of green tkemal 150 gr. (approximately) tarragon 200 gr. (approximately) green onion 150 gr. (about) coriander 4 cloves of fresh green garlic 3 pieces of bitter long fresh pepper 1 tbsp. Chopped red dried chilies 500 ml. White wine Salt to taste 100 g of butter (if the meat is lean) some parsley (optional) A little fresh garlic Cook on low heat for 1 hour Чакафули Ингредиенты: 1,5 кг. говÑдина 25-30 штук зеленого Ñ‚ÐºÐµÐ¼Ð°Ð»Ñ 150 гр (примерно) ÑÑтрагона 200 г (примерно) зеленого лука 150 гр (примерно) кориандра 4 зубчика Ñвежего зеленого чеÑнока 3 куÑочка горького длинного Ñвежего перца 1 ÑÑ‚.л. Ðарезанный краÑный Ñушеный перец чили 500 мл. белое вино Солить по вкуÑу 100 г Ñливочного маÑла (еÑли мÑÑо нежирное) немного петрушки (по желанию) немного Ñвежего чеÑнока Варить на медленном огне 1 чаÑ