У нас вы можете посмотреть бесплатно VEGAN KKAKDUGI RECIPE (KOREAN RADISH KIMCHI) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
VEGAN KKAKDUGI (KOREAN RADISH KIMCHI) YIELD: 6 QUARTS For Brining: 4kg Korean radish 1 cup coarse sea salt (for kimchi brining) 1 cup sugar For Kimchi Paste: 1 cup water 2 tablespoons sweet rice flour (or all-purpose flour if you don’t have sweet rice flour) ½ of a large Korean pear, peeled & roughly chopped 2 thumb size pieces ginger, peeled & roughly chopped ½ medium onion (optional), peeled & roughly chopped 5-6 cloves garlic (optional) 2 tablespoons sugar, to taste 1 tablespoon mushroom seasoning powder 2 tablespoons soy sauce 1 tablespoon vegan oyster sauce 2 tablespoons maesil cheong (Korean plum extract) 1 - 1 ½ cup gochugaru (Korean red pepper powder), to taste Other mix-ins (optional): 1 bunch radish tops (or green onions), chopped CLICK LINK FOR FULL WRITTEN RECIPE: https://chefatulya.com/vegan-kkakdugi... FOLLOW ME ON IG: https://www.instagram.com/chefatulya/...