У нас вы можете посмотреть бесплатно THE FUNCTION OF FAT IN BAKING | butter, shortening, lard, oil или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
FULL WRITTEN ARTICLE ► https://bit.ly/2IWlZqS ENROLL IN MY FREE BAKING FUNDAMENTALS COURSE ► https://bit.ly/2WKj6hc SUBSCRIBE ► https://www.youtube.com/c/BakerBettie... BETTER BAKING SCHOOL ► https://betterbakingschool.com/ ------------------------------------------------------------------------- ORDER THE BAKER BETTIE COOKBOOK! Amazon- http://bit.ly/BetterBakingBook Bookshop- http://bit.ly/Betterbakingbook Barnes and noble- http://bit.ly/BetterBakingbook Chapters indigo- http://bit.ly/BetterbakingBook Indiebound- http://bit.ly/betterbakingbook -------------------------------------------------------------------------- FOLLOW ME ON: Facebook: / bakerbettie Instagram: / bakerbettie Email Subscription: https://bit.ly/2RJS1ZA Website: http://BakerBettie.com -------------------------------------------------------------------------- Welcome back to baking school day 11! Today we are tackling the subject of the function of fat in baking! Fat is essential in keeping baked goods tender and moist but it also helps to leaven our baked goods. There are different types of fat: solid fats and liquid fats. The two types of fat function slightly differently in baking so let’s review each type! The recipe for the homework is in the written post. Enroll in the full course here: https://bakerbettie.teachable.com/p/f... #askbakerbettie #bakingscience #baking