У нас вы можете посмотреть бесплатно こだわりの十割そば200g(打ち方から調理まで) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
素人が楽しむ十割蕎麦の作り方を動画にしましたので是非ご視聴ください。 切りのあとの茹で~盛り付けも加えました。 Discover the joy of making your own 100% buckwheat soba noodles in this beginner-friendly video. Soba, a cherished symbol of Japanese culinary culture, takes center stage. Join me on this delightful journey – the instructions are in English for your ease. 00:00 全行程 - All Processes 00:33 計量 - Measuring 03:20 水回し - Adding Water 08:52 練り - Kneading 10:26 角出し - Shaping into a Cone 11:02 地延し - Shaping into a Disc by Hand 12:09 丸出し - Shaping into a Disc with a Rolling Pin 13:03 四つ出し - Flattening a Circle into a Square 14:53 肉分け - Ensuring Even Thickness 15:48 本延し - Rolling Out Thinly 19:17 たたみ - Folding 20:16 切り - Cutting 24:34 包装 - Packaging 25:00 茹で - Boiling 26:14 水洗い - Rinsing 27:47 盛り付け - Plating