У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make crispy tempura with beer ~Tempura~ или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This is how to make tempura that remains crispy even after about 10 minutes of frying. This time I tried to make a video while explaining. Actually, I wanted to explain how to fry each ingredient, The video is getting long and sluggish, so this time it's like this. I might make another video on how to fry by ingredients someday... -------------------------------------------- ・Ingredients (about 2 servings) Shrimp 4 pieces 1/2 eggplant 2 shishito peppers Maitake mushroom 60g Sweet potato 40g Soft flour (dusting flour) Appropriate amount of oil for frying (salad oil) ・Egg water Beer 400ml 1 egg ・Clothes Egg water 100ml Soft flour 40g Katakuriko 30g how to make 1. Mix the egg yolk with 400ml of beer and chill in the refrigerator. 2. Mix 40g of cake flour and 30g of potato starch and chill in the refrigerator. 3. Mix 100ml of the egg water from step 1 and the powder from step 2 until there are a few lumps left. *Frying one ingredient at a time will work well. ◆Instagram / sobakiri_genzan ◆TikTok / sobalabo ◆ Twitter / sobalabo_shin ◆ HP http://genzan.jp/ #tempura #tenpura #beer