У нас вы можете посмотреть бесплатно Iced Peppermint Cookies | Melissa Clark | Cookie Week | NYT Cooking или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Get the FREE recipe: https://nyti.ms/3OAMa5V And sign up for the Cookie Week newsletter: https://www.nytimes.com/newsletters/c... Flavored with peppermint extract, Melissa Clark’s zingy shortbread rounds — a visual riff on black and white cookies — have an especially bright, buttery flavor that’s echoed in the icing. The red and white glaze recalls candy canes and Starlight mints, but feel free to play with different colors when decorating these. Or skip the glaze entirely for an easy-to-make minty cookie with a more classic appearance. ------------------------------------------ Download the Cooking app for daily dinner picks, helpful tools, and even more videos: https://apps.apple.com/us/app/nyt-coo... VISIT NYT COOKING: https://cooking.nytimes.com/ SUBSCRIBE to NYT COOKING: https://nyti.ms/3FfKmfb A paid subscription gets you full access to our recipes, daily inspiration and a digital Recipe Box. YOUTUBE: https://bit.ly/2MrEFxh INSTAGRAM: http://bit.ly/2DqJMuD FACEBOOK: http://bit.ly/2MrTjEC TWITTER: http://bit.ly/2RZB6ng PINTEREST: http://bit.ly/2W44xng About NYT Cooking: All the food that’s fit to eat (yes, it’s an official New York Times production).