• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Tartine Manufactory: Where to eat sourdough in San Francisco | Where Locals Go скачать в хорошем качестве

Tartine Manufactory: Where to eat sourdough in San Francisco | Where Locals Go 6 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Tartine Manufactory: Where to eat sourdough in San Francisco | Where Locals Go
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Tartine Manufactory: Where to eat sourdough in San Francisco | Where Locals Go в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Tartine Manufactory: Where to eat sourdough in San Francisco | Where Locals Go или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Tartine Manufactory: Where to eat sourdough in San Francisco | Where Locals Go в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Tartine Manufactory: Where to eat sourdough in San Francisco | Where Locals Go

The sourdough bread recipe from San Francisco’s Tartine is 38 pages long, which is the first indication how seriously this bakery takes bread. Owner Chad Robertson developed the recipe using traditional baking methods, which has a long fermentation to build flavor. The result is a dark, crusty bread with a custardy, tender inside. The process to create bread begins with Tartine’s starter, a fermented batter of flour, water, sugar and yeast used to leaven and flavor bread dough. It has been gifted to bakers all over the world. As Jennifer Latham, the Director of Bread for Tartine’s Northern California locations, explains, baking bread is a practice that can constantly be improved upon. Achieving the perfect loaf is practically impossible, but even slightly imperfect bread is still really, really good bread. Read more in our local’s guide to San Francisco: https://wapo.st/2Xc1bhD Subscribe to The Washington Post on YouTube: https://wapo.st/2QOdcqK By The Way, we have way more travel content: Instagram:   / bytheway   Sign up for our newsletter: https://wapo.st/bytheway More city guides and tips: https://www.washingtonpost.com/travel

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5