У нас вы можете посмотреть бесплатно Neapolitan Pizza Experiment: 00 Flour vs Bread Flour vs All-Purpose Flour или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Contrary to popular advice, bread flour is not a good substitute for 00 flour! For more detailed information on wheat classes, starch damage, and the effect on water absorption & crumb texture, checkout my blogpost: http://www.workdaygourmet.net/2022/07... Ooni pizza oven ($399): https://amzn.to/3azhdPd Big Horn pizza oven ($175): https://amzn.to/3O5yQDQ pizza peel: https://amzn.to/3awML8c turning peel: https://amzn.to/3NW8cxb 00 flour: https://amzn.to/3v3wizJ 00:00 Introduction 00:36 Different flours & characteristics of different wheat class 01:08 The test dough recipe 02:06 Comparison of poolish from each flour 03:24 Comparison of slow fermented doughs 05:34 Making the 00 flour pizza 07:35 Making the bread flour dough 08:09 Making the all-purpose flour dough 08:57 Comparison of baked pizzas