У нас вы можете посмотреть бесплатно Milli mətbəxdən “Qarabağ kətəsi” nin hazırlanması | или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
QARABAG kətəsi. кята ГАРАБАХСКАЯ. Azərbaycan mətbəxi 🇦🇿 Азербайджанская кухня🇦🇿 ✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻 RESEPT 🥮 RESEPT 🥮 RESEPT 🥮 RESEPT. 🥨XƏMİR 🥨. 4ədəd üçün. 🥮un - 600qr. 🥮yag - 100qr. 🥮xama-100qr. 🥮süd-1stakan. 🥮yumurta -1ədəd. 🥮şəkər-0,5stakan. 🥮maya -1cay qaşığı dolu. 🥮duz-0,5çay qashigi. 🥮vanil -1 packa. 🥮yumurta -1ədəd. 🥮yumurta-1sarı+1çay qaşığı duru yağ. 🥨ICLIK🥨. 🥮yag -100qr.(kərə yağı) 🥮şəkər-1,5stakan(300qr.) 🥮un -1,5stakan(210qr.) 🥮vanil - 1 packa. HAZIRLAMA QAYDASI: 1️⃣-opara üçün:1cay qaşıgı maya+1çay qaşığı şəkər 2çay qaş.un+0,5stakan ilig su əlavə edib qarışdırı- ramqözləyirəmki qəlsin. 2️⃣-xəmir yogurlanan qaba bütün ərzaqları yigiram qəlmiş oparanida(balata)və xəmir yogururam, və qozləyirəmki qəlsin. 3️⃣-içliyi hazırlamaqüçün:yag,şəkər və vanili qarişdiriram,un əlavə edib umac duzəldirəm. Qəlmiş xəmiri bölürəm -4kündəyə. İçlikdə 4hissəyə bölünür. Kündələr qələndə icliyi xəmirin içinə qoyun agzin baglayin,və qoyun bir 15 dəq.qalsin,sonra yayin və listin içinə düzün,15dəqiqə qalannan sonra üstünə yumurta çəkib cənqəlnən deşin bəzək vurub 150'C-160'C dərəcədə bişirin. Dərəçə Sizin sobadan asılıdır. NUŞ OLSUN 😉🌹❤️. РЕЦЕПТ 🥮 РЕЦЕПТ 🥮 РЕЦЕПТ 🥮 РЕЦЕПТ. 🥨ТЕСТО 🥨 на 4шт. 🥮мука-600гр. 🥮масло-100гр. 🥮сметана-100гр. 🥮молоко-1стакан. 🥮яйца-1шт. 🥮сахар-0,5стакана. 🥮дрожжи-1чайн.ложка. 🥮соль-0,5чайн.ложки. 🥮ваниль-1пачка. 🥮яйцо-1желток+1чайн.ложка растит.масла. 🥨НАЧИНКА🥨 🥮масло-100гр.(сливочное) 🥮сахар-1,5 стакана(300гр.) 🥮мука-1,5стакана(210гр.) 🥮ваниль-1пачка. ПРИГОТОВЛЕНИЕ: 1️⃣-готовим опару:дрожжи+1чайн.ложка сахара +1стол.ложка муки+0,5стакана тёпл.воды. 2️⃣-в посуду где будет замешиваться тесто,добавить все продукты и подошедшую опару и замесить тесто,дать подойти. 3️⃣-приготовить начинку. Подошедшее тесто разделить на-4части,начинку тоже разделить на -4части,тесто раскатать, положить начинку,защипать края и подождать-15 минут,затем раскатать как показано на фотографии,диаметр-18см.смазать яйцом, и вилкой нанести узоры,выпекать при150'С-160'С. Температура зависит от Вашей духовки. ПРИЯТНОГО АППЕТИТА 😊🌹❤️