У нас вы можете посмотреть бесплатно Best figs Tempura ever!!!!!!! Ichijiku { figs } Tempura with Yuzu Honey Creme Fraiche или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Tempura Batter 1 cup all-purpose flour 50g potato starch 1 large egg 1 cup water Ice cubes, for chilling the water Choice of flour – All-purpose flour is the most basic flour for tempura batter. Some people prefer using low-protein flours, such as cake flour or a mix with corn starch. For convenience, there is also a pre-mix tempura flour available. Personally, I always make my tempura batter from scratch using all-purpose flour,potato starch, iced water, and egg. The recommended flour to water/egg ratio is 1:1. A cold batter is absolutely necessary – Make sure all your ingredients (flour, water, egg) and the bowl are cold. Keep your water refrigerated so it’s icy cold. This helps the batter cling on to the surface of the ingredients. Yuzu Honey Creme Fraiche Creme Fraiche 100g Honey. 18g Vanilla Paste. 1g Yuzu Skin Grated. 1g mix all together and keep in refrigerator. Figs Uni { sea urchin } Hanaho flower Egyptian Star Flower