У нас вы можете посмотреть бесплатно Food Microbiology | Chemical Changes in Food by Microorganisms & Sources of Contamination-MooTechie или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Welcome to MooTechie! In this video, we explore Food Microbiology, focusing on the chemical changes caused by microorganisms and the sources of contamination that lead to food spoilage. Learn about protein and carbohydrate breakdown, putrefaction, fermentation types, and how air, soil, water, plants, animals, utensils, and handlers contribute to microbial contamination. Perfect for dairy technology, microbiology, and food science students. Stay tuned for more MooTechie classes!