• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Experts Discuss the Science of Flavor and Taste скачать в хорошем качестве

Experts Discuss the Science of Flavor and Taste 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Experts Discuss the Science of Flavor and Taste
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Experts Discuss the Science of Flavor and Taste в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Experts Discuss the Science of Flavor and Taste или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Experts Discuss the Science of Flavor and Taste в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Experts Discuss the Science of Flavor and Taste

Flavor combinations in food bring enjoyment, nostalgia, nutrition and conversation. But where do flavors come from? What is their chemistry? How is the scientific understanding of flavor changing? And how is this science impacting industry and restaurants? On Jan. 31, the monthly virtual School of Medicine Basic Sciences Lab-to-Table Conversation tackled these questions and more. The panel was moderated by Larry Marnett, dean of the Vanderbilt University School of Medicine Basic Sciences, with panelists: John York, chief science officer at Impossible Foods and former chair of Vanderbilt’s Department of Biochemistry; Vivek Surti, Vanderbilt alumnus and founder of Tailor Nashville, named one of the best new restaurants by Bon Appétit magazine in 2019; and Xiaodong "Sheldon" Li, founder and CEO of Ixora Taste Sciences Inc., a startup dedicated to the discovery of natural taste modulators. He is an expert in taste modulation, taste receptors and related chemistry. For more information on the Lab-to-Table series, please visit: https://medschool.vanderbilt.edu/basi... Follow Vanderbilt on Twitter:   / vanderbiltu   Instagram:   / vanderbiltu   TikTok:   / vanderbiltu   Facebook:   / vanderbilt   LinkedIn: https://www.linkedin.com/edu/school?i... Subscribe to our YouTube channel:    / vanderbilt   See all Vanderbilt social media at http://social.vanderbilt.edu.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5