У нас вы можете посмотреть бесплатно 極上の紅茶のマドレーヌ|Earl Gray madeleine или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
ご視聴ありがとうございます☺️ maimai cookingです! ※今回の動画に上白糖を入れる場面のテロップが抜けています! ↓この材料です! 【材料】 ・紅茶の茶葉 8g(煮出す用) ・牛乳 50g ・茶葉 5g(生地に入れる用) ・無塩バター100g ・全卵2個 ・上白糖 83g ・ハチミツ14g ・薄力粉125g ・ベーキングパウダー5g 【下準備】 ・粉類(薄力粉とベーキングパウダー)は合わせて振るう ・卵は室温に戻す ・型にオイルかバターを塗っておく 【焼き時間】 200℃ 10分 170℃に下げて5分 ※オーブンによって異なるので、焼き加減を確かめながら調節してくださいね😊 Thanks for watching ☺️ maimai cooking! I'm sorry, but there is a missing ticker in this video where you put in the white sugar! ○Ingredients 8g black tea leaves (for boiling) 50g milk 5g tea leaves (for adding to the dough) 100g unsalted butter 2 whole eggs 83g white sugar 14g honey 125g light flour 5g baking powder ○Preparation Shake the flours (flour and baking powder) together. Let the eggs come to room temperature. Grease the mold with oil or butter. ○Baking time 200℃ for 10 minutes⇨170℃ for 5 minutes *Baking time varies depending on the oven, so please check the baking time and adjust accordingly 😊